Last news in Fakti

3 Ноември, 2023 20:00 8 484 13

Хубавица за Александър Зверев: Всички ще научат какъв е всъщност!

  • александър зверев-
  • бренда патеа-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • sofia open

26-годишният германец, който през другата седмица ще участва на Sofia Open, беше осъден по обвинения за насилие срещу 29-годишната инфлуенскърка

Хубавица за Александър Зверев: Всички ще научат какъв е всъщност! - 1

Бившата приятелка на тенисиста Александър Зверев Бренда Патеа даде първото си интервю, след като преди дни стана ясно, че е спечелила съдебно дело за 450 000 евро срещу световния №9.

26-годишният германец, който през другата седмица ще участва на Sofia Open, беше осъден по обвинения за насилие срещу 29-годишната инфлуенскърка. Случаят е от месец май 2020 г.

В изявлението си пред „Зюддойче Цайтунг“ Патеа признава, че дълго време не е искала да завежда дело, а причината за това са смесица от срам и страх от адвокатите на Зверев, който заплашвали да ѝ вземат детето, което има от връзката си тенисиста.

Бренда Патеа описва германската звезда като ревнив човек, който постоянно проверявал телефона и социалните ѝ мрежи. Дори само един поставен лайк на публикация бил достатъчен на Зверев, за да ѝ посегне физически.

„Не съм сама в обвиненията срещу Александър Зверев и повече няма да мълча. Всички ще научат какъв е всъщност“, обявила Патеа през германското издание.

Според нейните думи, тя е била блъскана в стената и хваната за гърлото по време на скандала през пролетта 2020 г., случил се в апартамент под наем в Берлин. След това тя имала болки в гърлото и врата, заради които изпитвала трудности при преглъщането.

От съдебните документи, показани пред „Зюддойде Цайтунг“, Зверев първоначално признал, че е хващал Патеа за гърлото. Няколко дни след това опитал да постигне споразумение с нея.

Според условията, тя била задължена да приеме еднократно плащане от 100 000 евра, да пътува шест пъти годишно по цял свят, за да може тенисиста да вижда детето си по време на турнири. Снимки на хлапето, дори частични, да не бъдат публикувани в социалните мрежи. На Бренда Патеа се забранявало да говори с друго бивше гадже на Зверев – Оля Шарипова, която също го обвини публично в упражнено насилие.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сополива история..

    22 5 Отговор
    Жалко за красотата на тая банална пръ дла..
  • 2 Ами

    18 8 Отговор
    Човекът си защитава фамилията явно, но може и да е имал и повод? Това инфлуенцърките не са някакви хрисими, примерни съпруги, а точно обратното, предлагат се постоянно и е само въпрос на цена, иначе хич не са кофpи, ама ич!
  • 3 Емил

    10 20 Отговор
    Нормално поведение за руснак! На всичкото отгоре забогатял спортист с ментални отклонения! Иначе, сама си е виновна, сма си го е избрала!

    Коментиран от #4

  • 4 Емил Боев

    16 0 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Оди се наплискай..
  • 5 Стършел

    17 15 Отговор
    Александър Зверев, тоя си е чиста ватенка какъв германец какви пет лева.🤣🤣🤣

    Коментиран от #13

  • 6 Жоро

    13 3 Отговор
    Аз затоа си шибкам само 59 дена,и на 60-тия бия дуспата.
  • 7 Мими Кучева

    27 5 Отговор
    Кифли интересчийки,нищо ново под слънцето.😁🥳🤡👍
  • 8 рррр

    12 3 Отговор
    Преди няколко години ми беше попаднала историята за този.Тогава той имаше връзка с тази Оля, която я пребиваше също.Тя беше изнесла доста информация.Но тази Патеа точно тогава се беше хванала с него и забременя.Докога тия жени ще си мислят, че той щом се е държал зле с предишната, няма да се държи зле и с нея.Всяка си мисли, че е неземна и с нея ще се държи като с кралица, а то същото, че даже и по-лошо.У нас случаят Благо георгиев- на хиляди жени изневери и изостави с деца, но винаги се намира поредна дето си мисли, че на нея няма да и се случи.Просто освен с тъпотия, не знам с какво друго може да се обяснят тези действия.И за справка и аз съм жена, но тези жени наистина не ги разбирам.

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Голямата халка

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "рррр":

    Ти си за мен , ас няма да те оставя
  • 12 Абе, че Зверев е леко психопат е явно,

    18 0 Отговор
    Но, че и тия шурвета си търсят начин да се докопат до лесни пари, без да бачкат и само да се снимат полуголи по яхти, е ясно.
  • 13 Украинец е бе

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "Стършел":

    Ватенка си ти.