Last news in Fakti

4 Ноември, 2023 10:00 2 629 13

Григор Димитров играе срещу неудобен съперник в полуфиналите днес в Париж

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • париж-
  • стефанос циципас

Гришо е в страхотна форма, като успя да постигне победа над Лоренцо Музети в първи кръг, а след това имаше тежкото препятствие Даниил Медведев

Григор Димитров играе срещу неудобен съперник в полуфиналите днес в Париж - 1

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи в днешния ден срещу гърка Стефанос Циципас в полуфинален сблъсък от сериите "Мастърс" в Париж. Двубоят е с начален час 15:00 и може да го проследите с всичко най-интересно НА ЖИВО на Gong.bg.

Григор Димитров е в страхотна форма, като успя да постигне победа над Лоренцо Музети в първи кръг, а след това имаше тежкото препятствие Даниил Медведев. Българинът отново надделя в мач, за който се смята, че бе един от най-добрите за годината в тениса. Последва експресна победа на осминафиналите над Александър Бублик, преди да се наложи над Хуберт Хуркач с 2:1 сета. Гришо има трудности срещу Циципас, като има едва една победа срещу него в седем изиграни срещи.

Стефанос Циципас бе в трудно положение през последните месеци, но сега изглежда отново се наслаждава на своя тенис. Той имаше много трудни съперници дотук в турнира в лицето на Феликс Оже-Алиасим, Александър Зверев и Карен Хачанов, но гръцкият тенисист не изгуби и сет, като надви противниците си по категоричен начин. Световният номер 6 влиза като лек фаворит в сблъсъка срещу Гришо, но българинът е може би човекът в най-добра форма в Тура.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако ще му

    3 5 Отговор
    е по удобно да играе, може да ми седне...
  • 2 редник

    9 1 Отговор
    Успех!
  • 3 браво бе

    12 1 Отговор
    имаме един добър спортист тенисист и понеже от това което върши изкарва пари за резултатите си от играни срещи и от реклама ,после покрай него винаги има по някоя сгодна женица и зависниците и злобарите нямат край .това ражда простотията ни, с тая злоба ако се занимават с някакъв спорт професионално да са покорили много спортни върхове успех!

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "браво бе":

    преди много години на връщане от една балканиада по шахмат цитирах,Елин Пелин....Ако в бг,се роди Гений това ще е геният на зависта и злобата.....А,сега :Не гледайте предишни двубои,а гледайте моментно състояние!В момента ще направите грешка ,ако директно сложите пари на Цици-пас.В момента Григор играе най добрият тенис от всички в този турнир и ще е изненада за мен ако не спечели днес.Дори виждам и победа над,Господ Джокович във финала!
  • 6 Един не-трол

    10 1 Отговор
    Пожелавам му успех! Мачът ще е много труден. Той очевидно има някакъв проблем с единия крак, така или иначе се чувствам горд, че стигна дотук. Ако имаше малко повече късмет със жребиите през сезона като нищо можеше да се бори и за турнира за най-добрите 8.
  • 7 Анализатор

    5 0 Отговор
    Не мисля, че Гришо ще победи, реално погледнато. Циципас играе атакуващ тенис, а Гришо с тези слайсове... 6-2 победи в полза на гръка, но стискам палци за финал Гришо-Ноле!
  • 8 Пенис с кафе

    3 6 Отговор
    Гришо е абонат на Цицито и бързо ще бъде определен.
  • 9 лекуващ лекар

    7 2 Отговор
    Интересен факт. За полуфиналите на АТП Париж се класираха -българин, грък, сърбин и руснак. Какво Ви говори това. В малките държави, които са отрепки според западната гмеж, а такива велики спортни величия като евроатлантиците ги няма никакви !!!

    Коментиран от #12

  • 10 Локо Сф1956

    12 2 Отговор
    Господа, радвайте се на успеха на българския спортист-тенесист Димитров, който прославя малката страна България . Освен него на полуфиналите на АТП Париж са също представители на малки съседни държави-гръг, сърбин и на голямата Русия. Какво Ви говори това.

    Коментиран от #13

  • 11 Локо Сф1956

    4 1 Отговор
    До №9 - Лекуващ лекар. Повечето изречения са мои написани в Блиц.бг. Не обичам плагиатите.
  • 12 Анджо

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "лекуващ лекар":

    Това няма значение и ние сме част от човешката цивилизация. В отборните спортове сме гола вода, но при индивидулните ,винагаги може да излезне някой , който да стигне върхът, независимо от коя държава е.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.