Last news in Fakti

21 Ноември, 2023 16:00 1 287 1

Подготвя ли Перез нещо изключително нетипично за заместник на Анчелоти

  • карло анчелоти-
  • реал мадрид-
  • брайтън-
  • де дзебри

Като нищо в Мадрид да се озове нов италианец след края на сезона

Подготвя ли Перез нещо изключително нетипично за заместник на Анчелоти  - 1

В края на този сезон Карло Анчелоти ще каже сбогом на Реал Мадрид, като ще се концентрира изцяло върху националния отбор на Бразилия. Президентът на “Белия балет” Флорентино Перез вече работи с пълни сили за намирането на достоен негов заместник. Сред многото спрягани имена се прониква едно не толкова типично такова, а именно това на Роберто Де Дзерби.

Изданието “Sport” потвърди слуховете, които се бяха появили преди няколко седмици, че в листата от потенциални бъдещи наставници на Реал е именно италианецът.

Наставникът на Брайтън Де Дзебри е смятан главно за евентуален много силен ментор за младите таланти на Реал, като Камавинга, Родриго, Винисиус, Белингам и Валверде, които са под 25 годишна възраст.

Проблем при подобна седалка би бил фактът, че италианецът има договор с английския Брайтън до лятото на 2026-та година, а за да си тръгне по-рано, то някой трябва да плати клауза от 10 милиона паунда за правата му.

Автор: Йоан Паташев


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво!

    1 0 Отговор
    Де Дзерби е един от най-талантливите млади треньори с обещаващо бъдеще.