Last news in Fakti

30 Ноември, 2023 17:20 2 050 6

Двама футболисти на Левски изнудват жестоко "сините"

  • левски-
  • футбол-
  • жереми петрис-
  • андриан краев

Става въпрос за Жереми Петрис и Андриан Краев, чиито договори с клуба изтичат през лятото

Двама футболисти на Левски изнудват жестоко "сините" - 1

Двама футболисти на Левски изнудват жестоко ръководството на "сините", напирайки за колосални за родните стандарти заплати, съобщава БЛИЦ. Става въпрос за Жереми Петрис и Андриан Краев, чиито договори с клуба изтичат през лятото.

Роденият във Франция защитник е поискал цели 34 000 лева на месец, за да сложи подписа си под нов контракт. Преговорите се със самозабравилия се бранител вървят от доста време, но той не спирал да извива ръцете на началниците си.

Андриан Краев пък поискал 30 000 лева на месец, за да остане на „Герена“ от следващия сезон. В Левски недоумяват, че игралият преди това в скромните отбори Ботев Враца и Хебър сега напира за толкова много пари. В социалните мрежи пък кипи синя гняв, насочена срещу Краев заради поведението му на терена напоследък.

Да, той вкара гол във вратата на Локо (София) при равенството 2:2, но първо не се зарадва изобщо след точния си изстрел, а освен това не спазваше треньорските указания. Вместо да действа като типичен опорен халф пред защитата, Андриан се местеше на други позиции. След едно такова безхаберие от негова страна се стигна до първия гол на Локото.

Всъщност, от началото на сезона Краев има само две попадения, като и двете са срещу столичните „железничари“. Халфът го нямаше никакъв и в ключовите битки на европейската сцена срещу Айнтрахт (Франкфурт).

Наскоро треньорът Николай Костов заяви, че държи на дисциплината и на това всеки да тренира максимално. В противен случай резервната скамейка ще приветства всеки, който не играе на 100 процента за Левски.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига манипулации!

    7 6 Отговор
    Те са професионалисти и явно тези думи могат да ги получат от други отбори! Проблемът на Левск де казва Сираков! Явно не е в състояние да осигури средства за заплати за добрите си футболисти: Сунберг,Петрис,Краев,Кордоба, Уелтон. И те ще напуснат Левски!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ммм...да

    11 0 Отговор
    Тия не заслужават и минималната заплата в БГ ! Сигурно Малката Перука кльопа 20 бона и за това са бесни !
  • 4 Алигатор

    5 1 Отговор
    Да ги разкарат . И по сто лева да даде някой за тях , да ги махат . Ама кой ще ги купи тези шматки ?
  • 5 Стихотворението 1914

    2 1 Отговор
    къде си ?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.