Last news in Fakti

30 Ноември, 2023 21:00 2 055 2

Видич скандализира: Трябва ли и аз да вляза в затвора, за да си намеря работа в сръбския футбол?!

  • неманя видич-
  • футбол-
  • сърбия-
  • звездан терзич-
  • драган джаич

И как става така, че Драган Джаич, който беше в затвора и призна, че е участвал в присвояване, и Звездан Терзич, който не доказа невинността си, а производствата срещу него са остарели, ръководят двете най-големи организации в сръбския футбол ФСС и Цървена звезда

Видич скандализира: Трябва ли и аз да вляза в затвора, за да си намеря работа в сръбския футбол?! - 1

Една от легендите на сръбския футбол - Неманя Видич, направи скандално изказване в родината си. Той имаше намерение да се кандидатира за президент на сръбската федерация, но впоследствие се отказа. Сега той публично попита дали първо трябва да влезе в затвора, преди да заеме някакъм пост в сръбския футбол.

„И как става така, че Драган Джаич, който беше в затвора и призна, че е участвал в присвояване, и Звездан Терзич, който не доказа невинността си, а производствата срещу него са остарели, ръководят двете най-големи организации в сръбския футбол ФСС и Цървена звезда. Това е въпрос, който всички трябва да си зададем“, казва Видич в интервю.

Той заяви още, че това е "послание към всички хора в Сърбия, че няма значение дали си свършил добра или лоша работа, важно е да си политически подходящ".

„Джаич не успя да докаже своята невинност в продължение на четири години, а след това получи опрощение от тогавашния президент на Сърбия Томислав Николич. Терзич пък е горд от това, че е в затвора и твърди, че е срещнал много качествени хора там.

Нямам проблем Терзич да възпитава децата си по този начин. Но той изпраща тези послания на моите деца, на нашите деца. Че е добре да отидеш в затвора, че това е начин да се укрепиш и да постигнеш успех“, добави ядосано Видич.

Той отбеляза, че Терзич има "изключително добър статус в обществото, кара хубава кола, има скъп часовник, пътува, движи се във "висшето" общество".

„И как всеки млад човек ще слуша баща си и ще ходи на работа от 9 до 17 часа. Все повече деца искат да бъдат Звездан Терзич. Искаме ли това да бъде примерът за нашето общество“, риторично попита Видич.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо дядко

    13 0 Отговор
    Все едно говори за нашата страна. Сигурно е дежа вю

    Коментиран от #2

  • 2 Световно тото

    0 10 Отговор

    До коментар #1 от "Чичо дядко":

    Още едно английско протеже