Last news in Fakti

30 Ноември, 2023 21:30 1 804 2

Тен Хаг предупредил вратаря на Ман Юнайтед, че при още една грешка ще седне на пейката

  • манчестър юнайтед-
  • шампионска лига-
  • ерик тен хаг-
  • футбол

В основата на провала в определяния преди срещата като решителен двубой бяха поредните грешки на Андре Онана, който отново допусна изключително елементарни попадения

Тен Хаг предупредил вратаря на Ман Юнайтед, че при още една грешка ще седне на пейката - 1

Вчера вечерта Манчестър Юнайтед се провали за пореден път в Шампионската лига, като този път завърши 3:3 в гостуването си на Галатасарай, въпреки че играчите на Ерик тен Хаг на два пъти имаха преднина от две попадения.

В основата на провала в определяния преди срещата като решителен двубой бяха поредните грешки на Андре Онана, който отново допусна изключително елементарни попадения. Камерунският страж започна колебливо кариерата си на “Олд Трафорд”, но стабилизира представянето си в последните седмици, но сякаш Шампионската лига се превръща в “черна дупка” за изявите му. Той допусна елементарни грешки, водещи директно до попадения в мрежата на “червените дяволи” в почти всеки от мачовете в груповата фаза на турнира. Именно поради тази причина Онана е бил не просто предупреден, а неговият наставник Ерик тен Хаг директно му е заявил, че при още една грешка той ще седне на резервната скамейка.

Именно там за момента пък е Алтай Байъндър, за когото се очаква да застане между рамките при нова грешка. Турският страж бе привлечен през лятото от Фенербахче, а през миналата седмица бе титуляр на вратата на националния тим на своята страна и в двата двубоя, включително при победата над Германия. Отзивите от източници от Манчестър Юнайтед за Байъндър и представянето му в тренировки са повече от добри и той е определян като съвсем реален конкурент на Онана.

“Байъндър иска да измести Андре Онана като номер едно в Манчестър Юнайтед още преди Купата на Африка! Това е неговата цел. Феновете на Манчестър Юнайтед също са категорични по този въпрос. Надявам се Алтай да застане на вратата в близко бъдеще,” заяви мениджърът на Алтай Байъндър пред турските медии след грешките на африканеца вчера именно срещу Галатасарай в Истанбул, с което потвърди отчасти ситуацията.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леля Гошо

    3 0 Отговор
    Откъде го намериха тоя шебек?

    Коментиран от #2

  • 2 гуруту от Драндър

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Леля Гошо":

    Играе в кариерата си за Барса, Аякс, Интер + Национален отбор на Камерун.