Last news in Fakti

12 Декември, 2013 19:24 1 030 2

Левски изпревари ЦСКА и Ботев (Пд)

  • левски-
  • черноморец-
  • "а" група

"Сините" вече са 4-ти в "А" група

Левски изпревари ЦСКА и Ботев (Пд) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Левски победи с 2:0 при домакинството си на Черноморец в последния мач от 22-ия кръг на "А" група, с което се изкачва с 3 места във временното класиране, изпреварвайки Черно море, ЦСКА и Ботев (Пд).

С новите три точки в актива си отборът от "Герена" е 4-ти в подреждането преди последния кръг от първия полусезон.

Първия точен удар в мача дойде още в 9-ата минута от Ларсън Туре, но топката бе майсторски отбита от вратаря на гостите Ник Дашев.

До края на полувремето "сините" успяха да се справят с единствената опасна атака на Черноморец, изчиствайки на сантиметри от голлинията, а също така Макриев се отчете с пропуск с глава.

И двата гола обаче паднаха през второто полувреме. Първият дойде в 52-ата минута, когато Ларсен Туре откри с удар по земя извън наказателното поле.

В 65-ата минута пък колегата му в атака Димитър Макриев завърши подобаващо контраатака на Левски в комбинация с Гари Родригес и това бе всичко по-интересно в този двубой.

Така преди последния кръг от "А" група за 2013 година Левски е четвърти с 40 точки, на една зад третия Локомотив Пловдив. Черноморец пък остава на 11-та позиция с 21 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Arkidqr

    0 0 Отговор
    I DRUGITE SHTE GI IZPREVARIM!
  • 2 Arkidqr

    0 0 Отговор
    I DRUGITE SHTE GI IZPREVARIM