Last news in Fakti

13 Декември, 2013 12:58 540 0

Четирима намушкани след мач в Денвър

  • денвър-
  • нож-
  • намушкани-
  • паркинг-
  • инцидент

Не са ясни обаче причините за боя с ножове

Четирима намушкани след мач в Денвър - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Четирима души са били намушкани с нож на паркинга на стадион „Майл Хай“ половин час след края на двубоя от Националната футболна лига между Денвър „Бронкос“ и Сан Диего „Чарджърс“, съобщи „Ройтерс“. Един от ранените е в критично състояние.

Инцидентът е станал в четвъртък вечерта в 21:55 часа местно време. Трима от намушканите са били в съзнание при пристигане на линейката и са можели да говорят. Фен, напускал стадиона, е станал свидетел на случката. Не са ясни обаче причините за боя с ножове.

„Чарджърс“ победи противника си с 27:20, нанасяйки му първа загуба у дома и увеличавайки шансовете си за плейоф.

В началото на този месец пък в Канзас един човек почина отново след инцидент на паркинг, и отново след футболен мач от Лигата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА