Last news in Fakti

9 Декември, 2023 09:10 3 178 7

Херо отговори за Левски

  • футбол

Ще има ли рокада Херо за Костов?

Херо отговори за Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Във връзка с появилите се текстове, че Димитър Димитров може да поеме Левски след евентуална раздяла със сегашния треньор Николай Костов, пред Дарик радио и dsport Херо заяви: "Никой от Левски не ме е търсил".

64-годишният специалист е бивш треньор на "сините".

Левски отпадна в 1/8-финалите за Купата на България и е 6-и засега в ефбет Лига.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зайо Байо

    14 3 Отговор
    Защо да викат Херо , като могат да поканят друг - по-свиреп , по-тежък , по-авторитетен , по-страшен тренЕр .......и това е самият Бойко Борисов ! В добавка може да се каже , че и по ПРОСТАЩИНА е идеален за сините , а даже им е ФЕН , а дори и скрит СОБСТВЕНИК !

    Коментиран от #4

  • 2 Минувач

    6 2 Отговор
    Мите гледай си здравето. Там на поляните в покрайнините на Спфия такива вихри и ветрове бруляу, че само ще си докараш някоя болест. Ексиколсун са им парите и името. Гледай си внуците и ги подмини с достойнство. Ще те вземат до пролет и ще се утрият като в мокра кърпичка докато докарат някой гладен балканец с анонимна биография.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 мучо

    3 3 Отговор
    трева не е поникнала откъдето е минал.....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Само Черноморец Бургас

    1 1 Отговор
    Да не е луд да се занимава с измамници Той един път се опари и не ще да чуе за тях въпреки че ги направи шампиони и взе купата