Last news in Fakti

14 Декември, 2013 13:55 1 257 3

Откриха ски сезона в Банско (Обновена)

  • банско-
  • ски сезон-
  • откриване-
  • томба

Алберто Томба за пореден път бе VIP гостът

Откриха ски сезона в Банско (Обновена) - 1
Снимка: БГНЕС
Ски сезонът в Банско официално е открит! Много игри и изненади очакват гостите на ски курорта, а специален гост на празника бе легендата в ските Алберто Томба, чието име носи една от пистите.
 
„Банско се е променил много. Има много повече хора, повече пазар. Тук вече се състоя старт за Световната купа по ски, а ще има и още. Надявам се това да привлече още повече вниманието към Банско. Виждам, че в сравнение с преди 10 години, пътищата до тук са се подобрили, но може би още нещо липсва, за да стане още по-достъпен ски спортът”, каза Алберто Томба пред медиите.

 
В същото време стана ясно, че луксозен часовник с диаманти Chopard на стойност 16 000 лв е голямата награда  в играта "Ловци на съкровища", която ще бъде разиграна днес по случай откриването на ски сезона. Тя започна точно в 13,00 часа на Бъндеришка поляна, където в предварително оградена зона от 1 декар бяха заровени 33 неустоими награди.
 
Целта на участниците, които ще влизат в зоната след регистрация и със стартови номера, е да открият скритите ковчежета, всяко от които крие талон с названието на наградата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ани Василева

    0 1 Отговор
    Да караш със звездите! Това се казва истинска сбъдната мечта за мен. Много красиво беше. Концертът на Лора - невероятен, още ме побиват тръпки, има глас това момиче. Уви, не спечелих колата, но другия път. А пистите... пистите са обработени перфектно.
  • 2 Дария Дечева

    0 1 Отговор
    Невероятно е. Усещането за свобода докато караш. Браво на Банско и всички, които са успели да докарат толкова звезди. Времето е перфектно – слънчево и приятно и въпреки че не е валял много сняг първото спускане не се забравя.
  • 3 Христо Ковачев

    0 0 Отговор
    СУПЕР УМРЯЛ СЕЛСКИ КУРОРТ ПЪЛЕН СМЯХ ОЩЕ КАТО ВИДИШ КРАВИТЕ ПО УЛИЦИТЕ И ТИ СТАВА ЯСНО КЪДЕ СИ,ЗАЩО ПОНЕ МАЛКО НЕ СМЕ ГЕРМАНЦИ