Last news in Fakti

16 Декември, 2023 19:15 1 508 7

Ще се кандидатира ли Лъчо Танев за президент на БФС?

  • лъчезар-
  • танев-
  • футбол-
  • мениджър-
  • боби михайлов-
  • сингапур-
  • дан тан

И как се озоваха с Боби Михайлов в Сингапур при Дан Тан

Ще се кандидатира ли Лъчо Танев за президент на БФС? - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-известните футболни мениджъри в България за последните 25 години - Лъчезар Танев, бе гост в предаването на Сашо Диков по “Евроком”, където разкри дали ще се кандидатира за президент на БФС и как той и Борислав Михайлов са се озовали на снимка с Дан Тан - един от босовете на “черното тото”, на новогодишно тържество в Сингапур през 2010 г.

Танев призна, че ще реши окончателно за БФС в началото на януари 2024 година, но допълни, че към този момент семейството му е против да се кандидатира.


Как се озоваха с Боби Михайлов в Сингапур при Дан Тан… “За пръв път някой ме пита и затова ще отговоря. Преди теб никой не ми е звънял да ме пита. Това е една снимка от новогодишната вечер. Ние сме четири или пет семейства - български. Организирали сме се и сме там. Този човек кога се е снимал - нямам точна представа. После разбрах, като излезе в пресата, какъв е този човек. Не е приятно такъв човек около масата да се снима с някой от масата, но ти не го знаеш. Как да разбереш?“, обясни Танев.

„Тук сме с Румен Чандъров и Диди - на Септември собственика. Това е преди да стане собственик на Септември, да уточня. Това е много отдавна, не си спомням коя година. Специално с него се разбрахме да ходим в Сингапур. Боби ме попита: „Какво ще правиш?” Викам му: “Ще ходя еди къде си.” Боби ме попита може ли да дойде, а аз му казах да заповяда. Има още едно семейство от Барселона, родители на наш известен футболист. Инициативата е да отидем на Нова година, за какво друго да е. Събрахме се да отидем там. Тоя човек… Съжаявам. До известна степен Градев има право, че популярни хора трябва да внимават с кого контактуват. И преди, и след това не го знаех кой е. Когато го арестуваха, а после излезе в пресата тази снимка, тогава разбрах кой е. Нямам притеснения. “Черното тото” е голям бич, но намаля доста. Това е моето виждане. Доста хора бяха арестувани”, разказа още Лъчезар Танев.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пион

    4 7 Отговор
    Дано да се кандидатира. С богат опит и познанства в Блгатия и наеън. Раьумен, умерен , тскъв какъвто трябва за този пост. Надвишава с класа и в пъти зснлизания брербстов.
  • 2 Само в Третия свят би могло,

    5 3 Отговор
    футболен агент, да се кандидатира за президент на федерация.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бегай

    3 1 Отговор
    Обяснение на първокласник. Или,по скоро,нас ни има за първокласници.
  • 5 ХА ХА ХА

    3 1 Отговор
    СЪЩИЯ КАТО ПЕРУКАТА.ОТ СЪЩАТА ШАЙКА ДАЛАВЕРАЖИИ ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ.ДАЛЕЧ.
  • 6 Мнение

    1 1 Отговор
    Един от много правилните избори. Но няма да успее повече от това . Проблемите са много надълбоко , в корена на това имитиращо държава образувание . Лъчо естествено го разбира , и най-вероятно самият той няма да пожелае да си оцапа името .
  • 7 СЗО

    3 1 Отговор
    Лъчи Танев е толкова известен че кралят на черното е искал да се снима с него. Истории под шипковия храст