Last news in Fakti

18 Декември, 2013 11:54 749 1

Сираков: Левски ще бие ЦСКА с 1:0

  • сираков-
  • левски-
  • цска-
  • лудогорец-
  • шампиони

Според синята легенда, Левски няма да стане шампион

Сираков: Левски ще бие ЦСКА с 1:0 - 1
Снимка: БГНЕС
Наско Сираков наруши мълчанието си по темата Левски и говори пред журналисти след церемонията по награждаването на някои от най-изтъкнатите играчи на Славия по повод 100-годишнината на клуба.
 
Бившият спортен директор на „сините” заяви, че третото или второто място са реална цел пред Левски, но шампионската титла е невъзможна, предвид преднината и качествата на Лудогорец.
 
"Ръководството на Левски трябва да реши дали да остави Тони Здравков. В последните мачове отборът се представя добре. Стискам палци и вярвам, че ще бием ЦСКА с 1:0. Тимът е в добра позиция да атакува второто или третото място но няма как да стане шампион, защото разликата с Лудогорец е твърде голяма, а и те играят много силно. Дано сектор "А" бъде готов за 100-годишнината. От това, което видях в последните месеци, вярвам, че няма да има проблем и през май стадионът ще е готов. Убеден съм, че честването на юбилея ще бъде запомнящо се", заяви Сираков, цитиран от „Меридиан мач”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    2;0 za sinite huni