Last news in Fakti

29 Декември, 2013 11:00 734 0

Днес ще гледаме по тв 4 мача от Висшата лига

  • мачовет-
  • телевизията-
  • днес

Дербито между Челси и Ливърпул е от 18:00ч.

Днес родните телевизии ни предлагат нова порция от качествен футбол с последните мачове от Премиърлийг за календарната 2013.

Сред най-интересното ще гледаме сблъсъкът между Евертън и Саутхемптън от 15:30ч. по Нова спорт. Двата тима направиха запомнящ се старт през този сезон и граят красив и офанзивен футбол, така че головото шоу е гарантирано.

Паралелно с този мач - по Диема, ще видим тежкото гостуване на Арсенал на "Спортс Дайрект Арена", където тимът на Нюкасъл е решен да спре доскорошния лидер в класирането.

Неделята обаче далеч не приключва с това, тъй като от 18:00ч. предстоят още два много зрелищни двубоя - а именно дербито между Челси и Ливърпул по Диема и Тотнъм-Стоук по Нова спорт.

"Сините" от Лондон изиграха два последователни мача, в който запазиха вратата си суха, но момчетата на Специалния Жозе Моуриньо далеч не показаха добър футбол в тях. Равенството (0:0) с Арсенал и измъчената победа (1:0) срещу Суонзи не ни убедиха в класата на тима и сега лондончани ще се опитат да накажат и Ливърпул на своя "Стамфорд Бридж". "Мърсисайдци" от своя страна правят много добър сезон и впечатляват начело със звездите си Луис Суарес и Даниел Стъридж. Триото в атака се дооформя от дошлия под наем, именно от Челси, Виктор Моузес. То обаче не спаси "червените" минлия кръг при гостуването им на друг претендент за титлата - Ман Сити (1:2). Дали днес един от двата отбора ще се поздрави с пълния успех предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА