Last news in Fakti

17 Януари, 2024 17:37 2 253 4

Димитров със сутрешен за България мач

  • спорт

Кокинакис е 80-и в ранглистата на АТП

Димитров със сутрешен за България мач - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Настоящият шампион от АТП 250 турнира в Бризбейн, Австралия и непобеден през 2024 година Григор Димитров излиза утре сутрин на "Джон Кейн Арена" в Мелбърн.

Хасковлията ще спори с представителя на домакините Танаси Кокинакис в мач от 1/32-финалната фаза на Аустрелиън Оупън 2024.

Срещата ще започне не преди 07:00 часа българско време. Двубоят е 3-ти на корта, програмата започва в 02:00 българско време с друг мач при мъжете, след това ще има и мач при дамите, преди българинът да излезе на корта. Логично е Димитров и Кокинакис да получат телевизионно време по Евроспорт.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Шайка Боко Пеевски

    2 11 Отговор
    Гришо не плаща данъци тук ..мнооого патриотично...нали..

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Шайка Боко Пеевски":

    Той поне прославя България!
    Ти пък защото много плащаш, та се огледа в Гришо.
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 3 Отговор
    Утре сутрешният му мач.....вероятно ще завърши след 2часа следобяд бг-време.......Като гледам вечерните мачове.......може и последен да завърши.