Last news in Fakti

2 Януари, 2014 15:15 1 082 1

Николай Михайлов напуска Верона

  • верона-
  • николай михайлов

Според близки до футболиста има опции да премине в отбори от Германия, Англия и Испания

Николай Михайлов напуска Верона - 1
Снимка: БТА

Николай Михайлов ще напусне италианския елитен Верона до средата на месец януари. Стражът желае да играе редовно, но не получава шанс за изява в новия клуб и ще бъде потърсен нов такъв. Националът ще бъде отдаден под наем до лятото, като на този етап избира най-удачния вариант, съобщи „Гонг“.

Според близки до футболиста има опции да премине в отбори от Германия, Англия и Испания. Не е изключено в последния момент да се появи и друга алтернатива, но засега погледът на Ники Михайлов е насочен към тези три шампионата. Предложенията идват от елитни клубове и разплитането на ситуацията ще стане факт в следващите дни.

Николай Михайлов премина във Верона през лятото от холандския Твенте. В италианската Серия „А“ обаче стражът не е изиграл нито една минута, за сметка на бразилеца Рафаел, който е несменяем титуляр. Българинът изигра двубоя в турнира за Копа Италия, в който обаче допусна четири гола от Сампдория. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
    мамин ники тоя горкия