Last news in Fakti

28 Януари, 2024 11:43 1 288 0

Шеф на баскетболния ЦСКА изненадващо хвърли оставка

  • чакмаков-
  • цска-
  • баскетбол-
  • оставка

Причината за напускането на Чакмаков не е публично обявена

Шеф на баскетболния ЦСКА изненадващо хвърли оставка - 1
Снимка: БГНЕС

Една от важните фигури в баскетболния ЦСКА Александър Чакмаков изненадващо подаде оставка. Членът на Управителния съвет на клуба я е депозирал и очаква решение на Софийски градски съд, с което ще бъде отписан от ръководството на "червените", преследващи шампионската титла този сезон.

Причината за внезапното напускане на Чакмаков за момента не е публично обявена. Очакват се подробности след мача на ЦСКА днес с Черноморец. ЦСКА е на петото място във временното класиране в НБЛ след 12 победи и 5 загуби до момента. Черноморец е лидер с 15 успеха и 3 поражения.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА