Last news in Fakti

28 Януари, 2024 19:45 1 262 1

В баскетболния ЦСКА намаляват заплатите

  • цска-
  • баскетбол-
  • росен-
  • барчовски-
  • заплати

Аз съм дал първи пример, казва Росен Барчовски

В баскетболния ЦСКА намаляват заплатите - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски коментира темите около клуба след минимална загуба от лидера Черноморец в София. Той сподели, че в клуба ще има намаление на заплатите, като той вече е дал пример, предава gong.bg.

"Мисля, че един-единствен елемент - техническите грешки, ни разделиха. От нашите 23 грешки повечето станаха от бързи атаки. Влязохме в серия от 3-4 грешки. Въпрос и на класа, опит, и по-къс състав. Този отбор вече 2 години е свикнал тежестта да пада върху Брендън Йънг. Черноморец е атлетичен отбор, а и при липсата на Уесън това бе фактор. Иначе добре се включиха Гергов, Минков, Спиров. Васил Бачев бе болен 2 седмици и ако Йънг играеше, нямаше да влиза въобще“, обясни наставникът.

Попитан дали ще може да се подобри селекцията, той каза, че не зависи от него. „Ще включим още 2 момчета от юношите. Човек никога не знае, когато изпадне в трудност, може да се появи нещо друго добро. Това за сплотяването в трудности го виждам цял живот. Това е психология. Има го навсякъде и във всички спортове. Кейлъб Уесън има спазъм в гърба и в последния момент се реши да не играе, така бе и с Йънг. Ако можем да добавим играчи, не някои скъпи такива, но за бройка, ако не, ще разчитаме на юношите, школата работи добре“, обясни още Барчовски.

„Ще има корекции, ще говорим за намаление на заплати с някои хора, но най-важното за мен е да се плаща навреме. Аз съм дал първи пример, но каквото реши ръководството. Нашата задача е да стабилизираме нещата финансово. Ще играем за играта, колкото можем. В клуба няма забавяне на заплати, от жената, която чисти залата, до последния играч. Търсим отбори на двамата чужденци, те са конвертируеми играчи и има интерес към тях. Трудно е да се разделиш с най-добрите си играчи, но го има", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Налудник

    4 0 Отговор
    "-По какво си приличат българските баскетболисти и българските футболисти?
    - По това, че и едните, и другите не умеят да играят футбол."