Last news in Fakti

29 Януари, 2024 08:21 1 591 5

Турицов стяга куфарите в ЦСКА?

  • футбол

Защитникът заминава за Швейцария?

Турицов стяга куфарите в ЦСКА? - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов може да замине до часове за Швейцария, където да подпише договор с местния втородивизионен Сион.

"Мач Телеграф" пише, че ЦСКА може да спечели от потенциалния трансфер до 200 000 евро. Договорът на десния защитник изтича в края на кампанията. Иван е национал на България. Сион иска да влезе в А група на Швейцария по футбол и преди дни привлече Георги Русев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс Кюстендил

    1 0 Отговор
    Да се маха. Може верно да си мисли, че в Швейцария страничната греда е с 40 см по-вляво, от колкото е на Армията. Палякооооо. Колко то даде Гелосания, за да ги направиш шампиони

    Коментиран от #4

  • 2 урко

    1 0 Отговор
    Закривайте го това първенство вече! Видно е, че най-скъпите ни футболисти се продават за 100-200 хил. евро, т..е. за без пари. Това е реалната оценка за качествата им, а не някакви измислени награди "футболист на годината" и пр. Още преди повече от 10 годиини оня пич от фенклуба на Пирин виго каза "Да си играме по махалите и ще видите, че всичко ще е наред"
  • 3 кУмУнист

    1 0 Отговор
    Всеки фен на Левски е фен и на Турицов
  • 4 Хващайте

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Анималс Кюстендил":

    Гората бре,като сте животни...
  • 5 Помак от микре

    0 0 Отговор
    ААААА НЕ А КОЙ КЕ БИЕ ,,ДУСПИТЕ,, ХАФТЕ