Last news in Fakti

1 Февруари, 2024 11:15 1 611 8

Левски с важен ход

  • футбол

Бе учредено дружество "Стадион Георги Аспарухов"

Левски с важен ход - 1
Снимка: БГНЕС

С решение на УС на ПФК Левски АД, на 31.01.2024г (сряда), бе учредено дружество "Стадион Георги Аспарухов" ЕАД, 100% собственост на ПФК Левски АД.

Целта на новоучредената организация е да работи активно за подобряване на цялостната инфраструктура на клуба, включително и за реализиране на най-важната стъпка, свързана с развитието на Левски, а именно: изграждане или цялостна реконструкция на футболен стадион, отговарящ на високите стандарти и очаквания на сините привърженици.

Наш приоритет, в тази посока, е на първо място, да извършим всички възможни, законови действия, чрез които любимият ни клуб да получи пълните права да инвестира, управлява и развива стадион "Георги Аспарухов" в дългосрочен план, гласи част от съобщение на футболния Левски.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123456

    8 1 Отговор
    Насе , кажи най-после къде да пусна един sms ...
  • 2 ПОДУЯНЕ С 35 МЛН.ДЪЛГ ИМА ЛИЦЕНЗ

    8 4 Отговор
    Е да кога ще лъжат и мамят и борчове им опрощават !!!! Държавния отбор на всички власти

    Коментиран от #4

  • 3 всичко се прави

    3 2 Отговор
    с цел, вероятно там ще постъпват всички средства, и в най скоро време дружеството майка ще обяви несъстоятелност, май натам отиват нещата, предвид факта, че и сръбският спонсор е тръгнал да се оттегля.
  • 4 Левски 1914

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "ПОДУЯНЕ С 35 МЛН.ДЪЛГ ИМА ЛИЦЕНЗ":

    А цска ФАЛИРА!

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.