Last news in Fakti

6 Януари, 2014 17:00 1 278 1

Роберто Карлош иска Валери Божинов в тима си

  • валери божинов-
  • сивасспор-
  • трабзонспор-
  • димитър бербатов-
  • роберто карлош

Трабзонспор също е насочил усилия към привличането на българина

Роберто Карлош иска Валери Божинов в тима си - 1
Снимка: БТА

Турският Сивасспор, чийто треньор е легендата на Реал (Мадрид) и бразилския национален отбор от близкото минало Роберто Карлош, е по петите на Валери Божинов, съобщи местният „Фанатик”.

Българинът, който „бездейства” в момента по думите на местните медии, е бил препоръчан на наставника, който се нуждае от подсилване на офанзивната мощ на отбора.

Тимът от Сивас се намира на пета позиция във временното класиране на турската Суперлига, изоставайки само на 4 точки от втория Галатасарай. Амбициите на Карлош и компания е да се класират за евротурнирите през следващия сезон.

От изданието припомнят, че Божинов е минал през отборите на Лече, Фиорентина и Ювентус и е натрупал солиден опит по италианските терени.

Според „Фотомач” друг турски отбор също е насочил усилия към привличането на българина – Трабзонспор. Тимът е мотивиран да направи пробив в Лига Европа и спешно търси класен нападател. Наскоро се появи информация, че Димитър Бербатов също е желан от Трабзонспор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор
    Айдеее, беля на главата...