Last news in Fakti

7 Януари, 2014 23:40 974 1

Манчестър Юнайтед отново загуби

  • манчестър юнайтед-
  • загуба-
  • купа на лигата-
  • съндърланд

Червените дяволи паднаха от Съндърланд

Манчестър Юнайтед отново загуби - 1
Снимка: БТА/АР
Манчестър Юнайтед допусна втора поредна турнирна загуба в рамките на само два дни, след като отстъпи с 1:2 като гост на Съндърланд в първи полуфинален мач за Купата на Лигата, игран на стадион "Стейдиъм оф Лайт".

Мачът бе повторение на пораженията от Тотнъм и Суонзи, тъй като "Червените дяволи" отново доминираха през по-голямата част от срещата, но допуснаха да бъдат победени.

Също както и срещу Суонзи преди два дни, до победата на съперника се стигна след ключово съдийско отсъждане. В средата на второто полувреме домакините получиха дузпа, от която Фабио Борини вкара победния гол. За разлика от червения картон срещу Суонзи обаче, в този случай можеше и да се поспори дали има наистина нарушение.

Преди това Съндърланд откри резултата в края на първото полувреме, когато двама бивши играчи на Юнайтед- Уес Браун подаде и Фил Бардсли вкара отблизо в мрежата. След почивката Неманя Видич изравни, преди да се стигне до дузпата.

Това бе трето поредно поражение за тима на Дейвид Мойс във всички турнири, макар че в този случай все пак то не е фатално и "Червените дяволи" могат да се поправят на реванша на "Олд Трафорд" след две седмици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечока

    0 1 Отговор
    Браво, че той си е отбора на оная мумия Фергюсчето, няма друг облик, ако може целия отбор да се пенсионира