Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 10:12 955 7

Мартин Петров: Времето за промяна е дошло!

  • мартин петров-
  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • конгрес-
  • футбол

Никой не може да оправи футбола с вълшебна пръчка

Легендата на родния футбол Мартин Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов в битката за президентското място в Българския футболен съюз, заяви пред Sportal.bg, че се надява Конгресът на 15-и март да не бъде отложен. Бившият футболист на ЦСКА, Волфсбург, Атлетико Мадрид и Манчестър Сити е категоричен, че времето за промяна е дошло и сподели, че който и да застане начело на централата, няма да оправи ситуацията с вълшебна пръчка за един месец.

"Надявам се да не се стига до отлагане на Конгреса, защото всички сме свидетели как се ръководи футболът ни в последните години. За всички е ясно, че тези хора трябва веднъж завинаги да имат малко морал и възпитание и да си тръгнат и да освободят футбола ни от тяхното присъствие. Футболът ни закопа дъното, а ти да си пишеш "шестици" - не смятам, че това е нормално. Всеки човек го вижда това. Времето за промяна е дошло! Апелираме за един честен и прозрачен Конгрес. Надявам се това да се случи", започна Петров.

"Нашата обиколка върви, както винаги. Ние сме длъжни да направим това. Срещаме се с клубове, слушаме за техните проблеми. Представяме програмата си, записваме си техни идеи, за да може да ги вкараме в нашата програма. Изслушваме клубовете от какво имат нужда, за да можем да им помогнем. Те са хората, които решават. Те ще дойдат и ще дадат своя глас.

Който и да застане начело на Българския футболен съюз, се надявам да е осъзнал, че е необходима тази промяна. Да започне да се работи, защото ще е нужно доста дълго време. Ако някой си мисли, че някой ще оправи футбола с вълшебна пръчка за един месец, жестоко се лъже. Това го казваме на всички срещи. На нас ще ни трябва време, за да си подредим къщичката.

Нека да се проведе един честен Конгрес, от какво ги е страх? Ако те смятат, че ще свършат добре работата и клубовете са все още зад тях, тогава от какво ги е страх? Не да има кабинки, урни - пред всички да се гласува и да се броят гласовете. В крайна сметка клубовете са тези, които решават. Който спечели, жив и здрав и да се надяваме, че ще помогне на футбола ни да тръгне да се развива", каза още Мартин Петров.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мале майко

    4 5 Отговор
    идат точат лиги и тия не са се дохранили

    Коментиран от #4, #6

  • 2 Реалист

    5 1 Отговор
    Яка промяна му е майката. До дупка до окончателното закриване на територията
  • 3 ИНЖ1

    4 6 Отговор
    Пичове, много сте готини, обаче сте просто едни ритнитопковци. Нищо повече от Перукан. А футболът е просто един спорт - от многото.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Тия тримата

    2 1 Отговор
    От Запаса ще затрият БГ футбола ако бьдат избрани.Но едва ли ще ги изберьт.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.