Last news in Fakti

24 Февруари, 2024 17:18 1 025 3

Джокович каза кога ще почне да мисили за отказване

  • новак-
  • джокович-
  • тенис-
  • отказване

Имам чувството, че творя, казва сърбинът

Джокович каза кога ще почне да мисили за отказване - 1
Снимка: БГНЕС

Първата ракета на света сърбинът Новак Джокович призна, че не си поставя за цел да поставя нови рекорди. "В момента не се чувствам сякаш преследвам нещо. Имам чувството, че творя. Това е начинът, по който мисля в момента“, каза Джокович, цитиран от Sportskeeda и БТА.

Той отговори и на въпрос за евентуално отказване от тениса. "Вероятно ще стигна до точката, в която вече да не печеля Големия шлем и да не мога да бъда един от основните претенденти за големи титли. И след като младите момчета започнат да ми ритат задника, вероятно ще започна да се чудя дали да продължа. Но в момента всичко е наред“, каза още Джокович.

36-годишният Джокович е 24-кратен шампион от Големия шлем. Той също така спечели седем пъти Финалния турнир, 99 ATP турнира (98 от които на сингъл) и спечели Купа Дейвис (2010) като член на сръбския национален отбор.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ловеца на акули

    0 0 Отговор
    да мисили.дОБле бе готин
  • 2 Сотир

    0 0 Отговор
    Мисили от Мисири ли идва?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.