Last news in Fakti

15 Януари, 2014 14:11 661 0

Погба няма да се връща в Юнайтед

  • пол погба-
  • ювентус-
  • дейвид мойс-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфер

Полузащитникът си спечели титулярно място в тима на Антонио Конте, а наскоро торинци съобщиха, че нямат намерение да се разделят с халфа

Погба няма да се връща в Юнайтед - 1
Снимка: БТА/ AP

Бившият играч на Манчестър Юнайтед Пол Погба няма да се връща на Острова. Французинът, понастоящем носещ екипа на италианския шампион Ювентус, е дълбоко засегнат от начина, по който Сър Алекс Фъргюсън се отнесе с него и не смята да облича отново фланелката на „Червените дяволи“, съобщи местният „Индипендънт“.

Английските шампиони се разделиха с таланта преди две години. Според изданието нежеланието на Фъргюсън да даде поле за изява на играча е главната причина той да забрави за „Олд Трафорд“ завинаги. Освен това Погба изпрати прекрасна година с „бианконерите“ - спечели титлата на страната, както и приза за най-добър млад играч на Стария континент.

Полузащитникът си спечели титулярно място в тима на Антонио Конте, а наскоро торинци съобщиха, че нямат намерение да се разделят с халфа. Според медиите на Острова цената на играча възлиза на над 40 милиона паунда.

Треньорът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс присъства на срещата между Ювентус и Каляри от последния кръг в калчото. Според изданията на Апенините мениджърът е разпитал за Погба, но по всичко личи, че той ще остане в Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА