Last news in Fakti

28 Февруари, 2024 19:00 1 502 5

Обрат! Париж излезе с официална информация след големия хаос

  • париж-
  • олимпиада в париж-
  • париж 2024-
  • спорт-
  • скандал

По-рано днес бе съобщено, че е откраднат лаптоп  с полицейски планове за сигурността на спортното събитие

Кметството на Париж излезе с официална информация след новината, която предизвика хаос около организацията на Олимпиадата това лято.

По-рано днес бе съобщено, че е откраднат лаптоп с полицейски планове за сигурността на спортното събитие.

"Първоначалните проверки установиха, че работникът не притежава никаква информация, свързана с организацията и разполагането на правоприлагащите органи по време на олимпийските и параолимпийските игри", се казва в изявление на градската управа в Париж.

Френският телевизионен оператор BFM съобщи във вторник вечерта, че компютър и USB устройства, съдържащи планове за сигурност за олимпийските игри, са били откраднати във влак във френската столица.

Парижката прокуратура в сряда определи медийното отразяване на кражбата като "прибързано". В него се казва, че инженер от кметството е изгубил чанта с важно USB устройство на Гар дю Нор в Париж в понеделник.

"Важно е да се уточни, че са изгубени само бележки, свързани с трафика в Париж по време на олимпийските игри, а не планове за сигурност", казаха от прокуратурата.

В изявлението на кметството се казва още, че компютърното оборудване на работника "съдържа бележки за вътрешна употреба", отнасящи се до работата на самия служител, свързана с отдела за трафик в Париж.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    4 0 Отговор
    Какво става, да не отложим форума на фармацевтичен?
  • 2 Обратен

    3 0 Отговор
    Везенков ще играе ли или ще търка пейката?
  • 3 Делчев

    2 0 Отговор
    На някои му биха шута от олимпиадата...
  • 4 СМОК

    8 1 Отговор
    Златният медал в дисциплината тичане по държави печели гномецътЗеленски! Пробата за допинг се оказа положителна!
  • 5 Шмъркан

    6 0 Отговор
    Новото е ,че украинските състезатели няма да бъдат тествани за бело,амффетки и кристали.