Last news in Fakti

5 Март, 2024 07:58 1 295 3

Отборът на Александър Везенков с шокираща загуба в НБА

  • спорт

Леден душ...

Отборът на Александър Везенков с шокираща загуба в НБА - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Сакраменто Кингс допусна шокираща загуба в мач от НБА. Съотборниците на Александър Везенков бяха фаворити срещу госта Чикаго. За гостите липсваше звездата Зак ЛаВийн заради контузия. Няколко ролеви-играчи на "биковете" също пропуснаха мача. За баскетболистите на Майк Браун липсваше само българинът Везенков заради контузия на глезена.

"Кралете" водеха с 14 точки 12 минути преди края на мача. Последната четвъртина обаче завърши 18:36. За крайното 109:113.

Коби Уайт реализира 37 точки за Чикаго. Демар ДеРоузън добави 33.

Звездата на домакините Де'Аарън Фокс вкара 20 точки. Другият ас на Кингс Домантас Сабонис добави 18 точки. Те направиха по дабъл-дабъл. Фокс с асистенции, Сабонис с борби, но не получиха достатъчно помощ. Никой друг играч на Сакраменто не вкара повече от 12 точки.

Сакраменто Кингс е седми на Запад в НБА, Чикаго 9-ти на Изток.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    1 1 Отговор
    И какво му е шокиращото? След Нова година доста често падат от последните и бият първите.
  • 2 Перо

    2 1 Отговор
    Каква контузия на Везенков, какви 5 лв.? От както е в САЩ не е играл нито един пълен мач, а го допускат на 5 мача един път за 3-6 мин., като за това време не може да му се даде никаква оценка! Той е закупен от Сакраменто за резерва и се ползва като резерва,т.е., по предназначение! Мисирките като Илиев, спрете да го пишете като вечния контузен, когато никога няма да бъде титуляр! Не го ли разбрахте?

    Коментиран от #3

  • 3 Кокала

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    Ти ли си па най-вещия ,та ще казваш кой какво да пише и кой да играе!
    Аре си глй работата.