Last news in Fakti

9 Март, 2024 08:41 1 146 3

Локо Пловдив с разгромна победа

  • футбол

3:0 срещу "виолетовите"

Локо Пловдив с разгромна победа - 1
Снимка: БГНЕС

Локомотив Пловдив спечели с категоричното 3:0 като домакин на Етър Велико Търново в първата среща от 24-ия кръг на футболната Първа лига. И трите попадения в мача паднаха през втората част. Димитър Илиев откри резултата за "железничарите" в 60-ата минута.

Мичи Нтело се разписа в 78-ата, а в добавеното време на двубоя Ангел Лясков оформи крайния резултат. С победата "черно-белите" събраха актив от 44 точки и временно се изравниха с Левски на четвъртото място в класирането, като "сините" са с мач по-малко. Етър регистрира 18-а загуба през сезона и остава на дъното с 10 точки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    2 0 Отговор
    Пловдив е футболен град и приятна атмосфера. Но лоши шофьори
  • 2 Локо фен

    0 0 Отговор
    Див кеф, днес в Мюнхен навсякъде по сградите ще пиша Локо пд с пирон.
  • 3 Гордостта на Тарра

    3 0 Отговор
    Локо Пловдив с разгромна победа .. двойка .. моля редактори и шефа на сайта да научат хората си на писане на заглавие .. при резултат 3:0 се води класическа победа.. разгромна е 5 гола нататък.. Къде са органите за фейк нюс това заглавие е подвеждащо..