Last news in Fakti

16 Март, 2024 13:24 1 210 2

Фернандо Алонсо излиза в пенсия?

  • фернандо алонсо-
  • формула 1-
  • пенсия

Еди Джордан намекна за подобно развитие на нещата

Фернандо Алонсо излиза в пенсия? - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият собственик на отбор във Формула 1 Еди Джордан коментира, че вижда признаци, които подсказват, че двукратният световен шампион Фернандо Алонсо е готов да се оттегли. „Фернандо е спортист от световна класа, казва ирландецът. - Вече има две световни титли. Критикувал съм неговите решения за това къде да продължи кариерата си, както и работата на мениджърския му екип, тъй като той трябваше да спечели четири или пет световни титли, които да отговарят на таланта му.”

Джордан се вглежда в страничните детайли и се опитва да тълкува тях относно бъдещето на Алонсо. „Доколкото разбирам, сега Фернандо обмисля какво да прави от тук нататък – допълни Джордан. – Той си купи нова яхта, а за мен това е признак, че той се готви да се оттегли. Аз постъпих по същия начин. Обикновено хората си купуват яхти и след това се пенсионират. Но мисля, че Фернандо може да кара още известно време във Формула 1, докато той се състезава, в сърцето ми ще има място за него.”

Алонсо е един от претендентите за мястото на Люис Хамилтън в Мерцедес за следващия сезон, а от Астън Мартин вече заявиха, че искат да го задържат и след края на 2024 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    1 3 Отговор
    Фернандо Алонсо излиза ли в пенсия?

    Коментиран от #2

  • 2 Аз....

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "цербер":

    Нееееее
    Трябва да натрие носът на мелеза!!!!!!