Last news in Fakti

22 Март, 2024 07:00 3 160 9

Жестока атака срещу щерката на милиардер и бивш шеф на Формула 1

  • тамара екълстоун-
  • ленивец-
  • формула 1-
  • милиардер-
  • екълстоун

Това не е нищо друго освен насилие над животно

Жестока атака срещу щерката на милиардер и бивш шеф на Формула 1  - 1

Фенове нападнаха жестоко Тамара Екълстоун за подаръка, който направи на дъщеря си София. По случай десетия рожден ден на малката тя реши да я изненада с домашен любимец. Не става въпрос обаче за куче, коте или хамстер. Щерката на бившия шеф на Формула 1 и милиардер Бърни Екълстоун купи за празника истински ленивец. Изборът на екзотичното животно предизвика лавина от критики в профила на Екълстоун, където тя публикува снимки на децата си с ленивеца. „Специална сутрин за рождения ден“, написа Тамара.

„Ужасно. Колко шокиращо. Това не е нищо друго освен насилие над животно“, „Те не обичат да ги пипат. Не харесват хората. Тези същества не са за ваше забавление“, гласяха част от посланията. Имаше и такива, които я укоряваха, че прекалено много глези дъщеря си, известна още като Фифи: „Мамо, вземи ми ленивец. Разбира се, принцесо, всичко, което кажеш“. Те обаче не успяха да развалят празника на Тамара и фамилията ѝ.

„Какъв уникален празник в чест на нашата Фифи, момичето с най-доброто сърце“, доволна бе 39-годишната медийна звезда.

Ленивците обитават дъждовните гори на Централна и Южна Америка и са известни със своя метаболизъм. Не са подходящи обаче за домашни любимци и се чувстват най-добре на свобода в природата. При стрес и уплаха могат да ухапят или одерат човек с големите си нокти. Това е втори рожден ден на София-Фифи, който ядосва любителите на животните. Преди 7 години Тамара сподели публикация, на която е качила детето на боядисан в розово кон с цел да имитира еднорог.

Иначе дъщерята на бившия шеф на Формула 1, милиардера Бърни Екълстоун, и хърватския модел Славица Радич е много популярна в медиите. Преди години тя участваше в много телевизионни програми, имаше и собствено риалити предаване. Омъжи се през 2013 г. и със съпруга си Джей Рътланд имат още едно дете – Серена. Семейството живее в един от най-скъпите райони на Лондон в имение с 57 стаи. През 2019 г. имотът бе обран въпреки 24-часовата охрана. Задигнатите бижута бяха на стойност 26 млн. паунда. Две години по-късно полицията успя да задържи трима италиански граждани за кражбата.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ггг

    1 4 Отговор
    И аз искам такъв подарък
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Фифи

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Майката е доста цицореста":

    Тя да дойде, па ше я измиеме...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 И баба им

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Майката е доста цицореста":

    Славица (хърватка) също !

    Коментиран от #9

  • 6 Ицо

    5 3 Отговор
    "Тези същества не са за ваше забавление". Това важи за всички животни. Да не би тези, които гледат кучета в апартамент да са по различни? Да не би на кучетата да им харесва да живеят, като затворници между четири стени и да ходят до тоалетна по два пъти на ден? Но със сигурност се кефят много, когато техният собственик им издава някакви команди и демонстрира колко е велик.
  • 7 Цъцъ

    4 0 Отговор
    Ленивците миришат страшно много, защото в козината им на практика е блато, микро водорасли и бактерии, така че "страхотен подарък" 🤧.. най-малко от тази гледна точка! 😂
  • 8 Кадир

    2 0 Отговор
    Супер е жената. Не възрадявам. Тези еко активисти са повечето феминистки и полудяват като видят някоя красива жена.
  • 9 дядо Соки

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "И баба им":

    Славица беше уникална мадама като млада, а и още я бива. Освен това взе от дядката Бърни Екълстоун 1млрд.долара (740 млн.лири стерлинги тогава) обещетение след развода. Роди му 2 деца съгласно договорката. Нека сега да й е зле!!! Да видим сега бразилската адвокатка дето е женена за него (46 години разлика във възрастта) кач пара ще отнесе. Хаирлия да е.