Last news in Fakti

17 Март, 2024 10:23 565 0

Крумовград губи трима за мача с Пирин

  • пирин-
  • крумовград-
  • футбол-
  • наказани

Домакините продължават да впечатлява през втората част от сезона

Крумовград губи трима за мача с Пирин - 1
Снимка: БГНЕС

Крумовград приема Пирин (Бл) в първи мач от неделната програма на efbet Лига. Срещата в Пловдив стартира в 12:45 часа. Крумовград продължава да впечатлява през втората част от сезона, след като започна с 10 точки от 4 мача. Следва домакинство на един от опашкарите, в лицето на Пирин, предава gong.bg.

Станислав Генчев неведнъж натъртваше, че трябва да има постоянство по отношение на представянията и резултатите, независимо на кое място завърши Крумовград в края на сезона. Шансът за седмото място е реалистичен, но за тази цел ще трябва да се печелят именно такива дуели.

Пирин показа слабостите си, след като не успя да победи десетима от Хебър като домакин в предния кръг. За състава на домакините трима играчи пропускат срещата. Това са Вячеслав Велев, Патрик Луан и Божидар Кацаров. Всички те са наказани за натрупани жълти картони. В същото време в редиците на Крумовград се завръща Александър Колев. През седмицата Димитър Тонев пък получи своята първа повиквателна за националния отбор на България.

Мачове от 25-ия кръг в Първа футболна лига:
Берое - Ботев Враца 2:2
Черно море - ЦСКА 1948 2:1
Славия - Локо (Пд) 1:2
Етър – Левски 0:3
Лудогорец - Локо (Сф) 6:0

Днес:
Крумовград - Пирин (Бл) (12:45 часа, Диема Спорт)
Хебър - Арда Кърджали (15:15 часа, Диема Спорт)
ЦСКА-София - Ботев (Пд) (17:45 часа, Диема Спорт)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА