22 Януари, 2014 17:31 846 0

Федерер преодоля Мъри, ще играе с Надал

  • федерер-
  • димитров-
  • надал-
  • мъри-
  • australian open

Швейцарецът се наложи с 3:1 сета

Федерер преодоля Мъри, ще играе с Надал - 1
Снимка: БТА/АР
Роджър Федерер се класира на полуфиналите на Australian Open. За място на финала той ще се изправи срещу Рафаел Надал, който отстрани българина Григор Димитров.
 
Федерер се наложи над Анди Мъри във вълнуващ, четирисетов мач. Той се класира за 11-и пореден път на полуфинал в Мелбърн. От началото на тазгодишното издание той не бе губил сет, но сега Мъри успя да му измъкне един.
 
В началото швейцарецът тръгна страхотно, спечели първите два сета, но след това даде инициативата на Мъри и не можа да затвори мача в три части. В четвъртия сет обаче бе безмилостен и стигна до следващата фаза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА