Last news in Fakti

22 Март, 2024 08:00 1 246 1

Една от звездите на българското плуване показа новото си гадже

  • любомир епитропов-
  • плуване-
  • гадже-
  • танеша люкоу-
  • спорт

24-годишният плувец, който се бори за олимпийска квота на 200 м бруст, пусна серия от снимки с Танеша (23)

Една от звездите на българското плуване показа новото си гадже - 1
Снимка: Instagram

Една от звездите на българското плуване и национал Любомир Епитропов се похвали в "Инстаграм" с новото си гадже. Канадката Танеша Люкоу му е състудентка в университета на Тенеси, където блести в отбора по скокове във вода – спорт, който практикува от 9-годишна. Висшето си образование тя е започнала в Алабама, докато в първите си години в САЩ Епитропов учеше в Източна Каролина.

24-годишният плувец, който се бори за олимпийска квота на 200 м бруст, пусна серия от снимки с Танеша (23). „Обичам те“, отговори му красавицата, която всеки месец работи и като спасител, за да получи сертификат.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кадир

    1 1 Отговор
    Добро лице има ку-чката. Браво на момчето, да са живи и здрави и да го забавлява. Само да не забравя, че в пропадналия запад в момента, в който той спре да й удовлетворява желанията може и да го осъдят.