Last news in Fakti

23 Януари, 2014 10:26 853 0

Съндърланд обезсмисли сезона на Юнайтед след невероятна драма

  • съндърланд-
  • манчестър юнайтед-
  • купа на лигата-
  • обезсмисли

На финала Съндърланд ще се изправи срещу Манчестър Сити

Съндърланд обезсмисли сезона на Юнайтед след невероятна драма - 1
Снимка: БТА/ AP

Съндърланд отстрани Манчестър Юнайтед на полуфиналите в турнира за Купата на лигата и обезсмисли сезона за възпитаниците на Дейвид Мойс, които отпаднаха за ФА Къп, а в местното първенство изостават на 14 точки от лидера Арсенал. Единственият трофей, който могат да спечелят „Червените дяволи” до края на сезона, е „ушатата” купа от Шампионската лига – цел, която към този момент изглежда невъзможна за постигане.

Джони Еванс даде преднина на тима си в 37-ата минута на реванша след подаване на Дани Уелбек. Така шампионите заличиха гола пасив от първата среща и се стигна до продължения. „Черните котки” бяха победили в първия двубой с 2:1, но в турнира не важи правилото за гол на чужд терен.

След скучен половин час се стигна до 119-ата минута на срещата, в която Фил Бардзли отправи слаб удар към вратата на домакините, но Де Хеа не успя да улови кълбото, което се озова във вратата на Юнайтед. Още в ответната атака обаче Хавиер Ернандес изравни след прекрасно подаване на Аднан Янузай и даде възможност на тима си да отстрани съперника след изпълнение на дузпи.

Драмата на „Олд Трафорд” обаче бе пълна. Единствено Дарън Флетчър се разписа за тима от Юнайтед, а Алонсо и Ки бяха точни за Съндърланд, което означаваше победа с 2:1.

На финала „Черните котки” ще се изправят срещу Манчестър Сити, които отстраниха Уест Хям с общ резултат 9:0. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА