Last news in Fakti

10 Април, 2024 13:11 882 9

Левски показа новата фланелка за 110-годишнина на клуба

  • левски-
  • фланелка-
  • футбол-
  • 110-годишна

Двулицевата фланелка съчетава "любими моменти" от историята от едната си страна, а с другата отдава почит на първия отбор

Левски показа новата фланелка за 110-годишнина на клуба - 1
Снимка: БГНЕС

ПФК Левски представи нови артикули, посветени на 110-ата годишнина от основаването на отбора. "Сините" ще започнат още тази вечер продажбата на двулицева фланелка, която съчетава "любими моменти" от историята от едната си страна, а с другата отдава почит на първия отбор, пише БТА.

Управителят на официалния магазин Виктор Викторов разкри, че идеята за фланелката, която не е мачова, е изцяло на изпълнителния директор Даниел Боримиров. Самият артикул ще бъде с лимитирана серия от около 8 хиляди бройки.

"Концентрирахме се изцяло върху историята на клуба, извадихме любими моменти, въпреки че това със сигурност не са всички легенди. Детайлите са златното лого, което ще виждате през цялата година, както и специално направената за тази фланелка емблема", заяви Виктор Викторов.

"Каквото и да се каже за това, което се получи, според мен ще бъде малко. Идеята е да запалим малките левскари и заради това решихме да направим детски размери. Така всеки родител, баба или дядо, ще може да разкаже какво е изобразено на фланелката. Още повече, те също могат да си припомнят.

"Много малко отбори могат да се похвалят с такава историята и да направят такава фланелка. Трябва да сме щастливи, че ние можем. Всички в клуба бяхме единодушни, че другата страна трябва да бъде в червено и жълто, за да почетем първия отбор. Имаше варианти да сложим и други екипи от миналото, но всички бяхме единодушни, че искаме тези цветове и елементи".

Началото на продажбата е днес в 19:14 часа онлайн, както и утре от 10:00 във физическия магазин. Единичната цена е 110 лв за размери за възрасти и 99 лв за детски.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    4 6 Отговор
    На 09 09 2024 Фк МЕНТЕ с ТИРЕ доведения Литекс обединен с Етрополе ще покажат тяхната фанелка за 8 годишнината от обединението!
  • 2 123

    9 3 Отговор
    Кич, пълен боклук. Шарения и липса на какъвто и да е баланс между цветове и композиция. Толкова им разбират тиквите на поръчвачите. Разбират от дизайн, толкова, колкото и от футбол. Нещастници, тръгнали да управляват.
  • 3 Анонимен

    8 3 Отговор
    Повече от ясно беше, че "легендите" ЛеФскарчета харесват повече червеното!
  • 4 СиняШушумига

    3 4 Отговор
    и 5 пари недавам
  • 5 Ицата

    1 4 Отговор
    Поече от 20 леа ни давам!
  • 6 Хаха

    6 3 Отговор
    Еееех тоя Левски бе . Колкото повече става за резил , толкова повече го превъзнасяме . Преместете статиите за Левски в раздел "Забавно".
  • 7 Мнение

    3 2 Отговор
    Това е подигравка с клуба. Прилича на евтино китайско копие.
  • 8 Матадор

    3 2 Отговор
    Става за горещините, да си обърша мади.е!
  • 9 1914

    2 1 Отговор
    Нула,кръгла нула.По грозно съчетание на цветове не бях виждал..пълен кич.Направено да отбият номера и нашите шарани да купуват тоя кич..ми да бяхте откупирали от някой италиански клуб,те поне са естети..смотаняци