Last news in Fakti

16 Април, 2024 15:36 1 728 2

Приказката на Рафаел Надал приключва: Като не можеш - не можеш

  • рафаел надал-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Това е последният ми сезон в тура и искам да се наслаждавам на всеки момент

Бившият №1 в света и носител на 22 трофея от Големия шлем Рафаел Надал официално ще прекрати кариерата си в края на този сезон. Той ще окачи ракетата на 38 години.

"Две трудни години са зад гърба ми, някои неща се случват с тялото ми и не успях да следвам графика, който исках. Като не можеш - не можеш. Това е последният ми сезон в тура и искам да се наслаждавам на всеки момент", каза Матадора от Манакор.

През последните две години той почти не е играл. В началото на този сезон се опита да се завърне, но игра само в Бризбейн.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    12 1 Отговор
    Стигат му толкова титли и високи постижения в спорта. Рафа трябва да си тръгне с достоинство и чест от турнирите. Идва този момент. Да бъде изпратен с одобрение и ръкопляскане от публиката.
  • 2 Ми нека си сложи и десета ваксина

    8 26 Отговор
    за Ковид и после да иска да играе...
    Факт, е че освен неваксиниралият се Джокович друг такъв успешен динозавър на корта няма.
    Младоците, които сега играят са били под 18г при Ковидя.
    Но Рафата хулеше тогава Ноле, че не искал да се ваксинира... Сега да окачва ракетата. Ноле ще му прати снимка с купата.