Last news in Fakti

23 Май, 2024 20:21 1 170 1

Приказката между Модрич и Реал ще продължи

  • лука модрич-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • остане-
  • една година-
  • договорът

Хърватинът ще остане в Мадрид поне още една година

Приказката между Модрич и Реал ще продължи  - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата Лука Модрич ще остане в Реал Мадрид и през следващия сезон, съобщава “Марка”. 38-годишният хърватски ветеран и президента на Кралския клуб Флорентино Перес са се срещнали и са постигнали пълно съгласие относно продължаването на контракта на опитния футболист.

Договорът на Модрич изтича в края на месец юни и дълго време имаше спекулации дали ще бъде удължен. Доброто представяне на хърватина в последните мачове и желанието му да остане в клуба, дори и да не е твърд титуляр, обаче са натежали в разговорите, и очевидно приказката му с Реал Мадрид ще продължи.

Новината идва след като вчера Тони Крос обяви, че ще се откаже от футбола след края на Евро 2024.

Самият хърватин няма никакво намерение на този етап да се отказва от футбола, като дори се надява да играе на Мондиал 2026, който да бъде неговият бенефис.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нема млади и стари

    1 0 Отговор
    Има можещи и неможещи