4 Юни, 2024 15:36 1 349 8

Новият треньор на ЦСКА: Вашите мечти са вече мои мечти

  • цска-
  • томислав стипич-
  • футбол

Вярвам, че отново можем да бъдем най-добрите

Новият треньор на ЦСКА: Вашите мечти са вече мои мечти - 1

Новият старши треньор на ЦСКА - Томислав Стипич, заяви, че вярва, че "червените" могат да бъдат най-добрият отбор.

„Вашите мечти са вече мои мечти,“ каза Стипич на чист български по-малко от 24 часа след пристигането си в България.

„Вярвам, че отново можем да бъдем най-добрите,“ добави Стипич пред сайта на клуба и припомни за славната история на ЦСКА.

Специалистът се впуска в работата си с ентусиазъм, отговорност и страст – не само към футбола, но и към задължаващите четири букви, пише в сайта на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шизофен 1914

    6 2 Отговор
    Моля ви не публикувайте положителни статии за ЦСКА.
    Въздействат ми много зле.
    Идва ми да рецитирам.
    Дофттора ми каза да не се ядосвам,за да се Опрая.
  • 2 Шизофен 1914

    2 2 Отговор
    На армията и на Гей Арена е време да свикват с обстоятелството, че да не вземеш медал и да не участваш в европейски турнири, живота (съществуването) си продължава. Няма ги МО, МВР, БФС, а и журналисти които да вменяват, кой трябва да стане шампион. Излизаш на терена и се надиграваш-и каквото сабя покаже !!! Ама, че то и ХАЙДУТИ вече няма, а само БАНДИТИ !!!

    Коментиран от #8

  • 3 червена шапчица Арматка

    1 1 Отговор
    Още от сега можем да зачеркнем този изначално обречен сезон и на чисто да създадем нещо по-добро, най-вече в игрови план и няколко нови човека със силни характери. От сегашните нека останат Бусато, норвежците /ако онзи по-нисичкия спре пиенето/ и няколкото наши млади момчета. Всичко друго да си ходи по живо, по здраво, по джунгли и савани !!! Любо беше човекът, но не знам какъв е бил проблемът да не стане, така че Напред, червените към „В“ група !!!
  • 4 лекуващ лекар

    2 1 Отговор
    Селяните като се махнаха от армията не си ли взеха и Стойкас с тях, или пак е останал някой боклук-протеже на Стойкас, който да продължава с безумната селекция в тоя негърски клуб?!!! Че този мяза на дядка, от реклама за простата !!!
  • 5 Очевидец храбър

    3 2 Отговор
    Този всява респект. Сега вече ЦСКА има много големи шансове, да остане в „А“ група. Ботев Враца и Хебър треперят !!!
  • 6 Ел маестро

    4 0 Отговор
    Знам го ,добър е като мен!
  • 7 Смешници сте

    2 0 Отговор
    И я го знам, гледа умно и страшно, оп, предимно страшно, както гледаше Младен Кръстаич. И оня с измисленото си име, дето го натириха наскоро Нестор ел Глупакос. Хахаха
  • 8 Не се

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шизофен 1914":

    Крий зад чужд ник