Last news in Fakti

22 Февруари, 2014 15:53 707 0

Локо (Сф) разгроми Нефтохимик у дома

  • локомотив софия-
  • локомотив пловдив-
  • любимец-
  • нефтохимик-
  • а група

Локомотив Пловдив би безпроблемно Любимец

Локо (Сф) разгроми Нефтохимик у дома - 1
Снимка: БТА

Столичният Локомотив разгроми Нефтохимик с 5:0 у дома в среща от 24-ия кръг на българското първенство. По този начин „железничарите” записаха едва втора победа в последните си осем мача и събраха актив от 28 точки.

Първото попадение в мача падна в 22-ата минута, когато Ранджелович се оказа най-съобразителен след изпълнен корнер и вкара във вратата на гостите. В 37-ата минута Бранеков удвои, а малко по-късно резултатът стана класически след гол на Трифонов. В началото на втората част Илиев получи подаване на Том и след пробив в наказателното отбеляза за 4:0. Петото попадение падна десет минути преди края на срещата, когато точен с глава бе Хаджиев.

Това бе 18-а загуба от началото на сезона за Нефтохимик, който се намира на предпоследно място в таблицата с едва 12 спечелени точки.

В друга среща от кръга Локомотив (Пловдив) победи с 2:0 Любимец като гост и се изкачи на трета позиция в класирането преди двубоите на Левски и ЦСКА. Камбуров отбеляза и двете попадения за „смърфовете”.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА