9 Юли, 2024 06:08 1 091 0

Президентът на хърватския Дубрава с подробности за трансфера на Икенна в Левски

  • клемент икенна-
  • левски-
  • футбол-
  • дубрава-
  • роко иванович

За Икенна съм убеден, че един ден ще направи трансфер в по-сериозно първенство от българското

Президентът на хърватския Дубрава с подробности за трансфера на Икенна в Левски - 1
Снимка:

Президентът на хърватския Дубрава Роко Иванович изрази задоволството си от трансфера на нигериеца Клемент Икенна в Левски.

"След Петер Агба (б.а продаден на Олимпия Любляна) и Икенна отиде в клуб, в който ще се бори за шампионска титла. Това само потвърждава, че имахме добри скаути и отлични треньори, които създадоха играчи за сериозно ниво, дори и във втора дивизия на Хърватия. За Икенна съм убеден, че един ден ще направи трансфер в по-сериозно първенство от българското, поради което ние като клуб сме запазили процент при бъдеща негова продажба", заяви Иванович, като не пожела да разкрие за колко е продаден Икенна, освен ако Левски не го направи.

Клемент Икенна подписа днес със "сините" за три години.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА