14 Юли, 2024 08:59 787 3

Хари Кейн: Да спечелиш трофей с националния отбор е върхът на кариерата за всеки футболист

  • англия-
  • хари кейн-
  • евро 2024-
  • испания-
  • футбол

Помним предишния финал, помним колко тежко ни беше след него и не искаме това да се повтори

 Хари Кейн: Да спечелиш трофей с националния отбор е върхът на кариерата за всеки футболист - 1

Капитанът на Англия Хари Кейн е пределно амбициран да вдигне европейската титла с “трите лъва”. Отборът на Гарет Саутгейт излиза в днешния финал от 22:00 часа на “Олимпиащадион” в Берлин срещу Испания.

“Помним предишния финал, помним колко тежко ни беше след него и не искаме това да се повтори”, призна Кейн, връщайки се към загубата от Италия през 2021 година.

“Когато си на крачка от сбъдването на мечтата си и загубиш, е двойно по-неприятно. Този трофей би бил всичко за всеки един от нас. Казвам го без да преувеличавам. Да спечелиш голям турнир с националния отбор е върхът на кариерата за всеки футболист”, подчерта капитанът на “трите лъва”.

“Струва ми се, че медиите прекалено много наблягат на това, че нямам трофей в кариерата си. Може би някои го правят с цел допълнителна мотивация, но аз добре осъзнавам какво би означавало за мен и за нашата страна спечелването на европейската титла. Информирани сме за еуфорията в Англия, но въпреки всичко няма как да осъзнаем в пълна степен какво се случва у дома. Би било чудесно да сме час от всичко това”, добави Хари Кейн.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    7 1 Отговор
    До сега играха много по-слабо от други отбори, които отпадаха. Съдията също ги подпря последния мач, ако Испания играе, както до сега, ще станат първи.
  • 2 Гост

    6 1 Отговор
    Да го д..хат англите
  • 3 куку

    0 1 Отговор
    Хари е специалист по изкрънкване на дузпи