14 Юли, 2024 12:30 1 052 1

Английски ационал: Готов съм за 120 минути срещу Ямал

  • люк шоу-
  • англия-
  • футбол-
  • евро 2024-
  • испания-
  • ламин ямал

Има вероятност футболистът на Манчестър Юнайтед дори да бъде титуляр

Английски ационал: Готов съм за 120 минути срещу Ямал - 1

Английският национал Люк Шоу е уверен в собствените си и отборните качества на тима му преди днешния финал на Европейското първенство срещу Испания. Има вероятност футболистът на Манчестър Юнайтед дори да бъде титуляр, след като постепенно в напредването на турнира започна да играе по-често. Ако Шоу наистина се появи в игра, срещу себе си почти сигурно ще има правещия фурор на турнира Ламин Ямал.

В тази връзка той беше запитан дали е готов да издържи дори 120 минути срещу таланта на Барселона, ако се стигне евентуално до дузпи.

“Каквото стане, това ще е - заяви Шоу. - Още преди полуфиналите казах, че съм готов да играя колкото се налага. Нека да изчакаме и ще видим.”

Левият бек се върна и към финала на предишното европейско първенство, когато англичаните загубиха от Италия след дузпи. Тогава точно той изведе своите напред с ранен гол, но после съперникът изравни. Шоу определи въпросния загубен финал през 2021 година като най-тежкия момент в кариерата си.

“Беше ми трудно да приема случилото се, независимо че се бях разписал. Но мисля, че научих много от въпросната вечер. През последните дни нещата са спокойни и усещам, че всички сме готови за финала”, добави Шоу.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тренер

    6 4 Отговор
    Той така и ония Робио плещеше и точно него малкия го матира😉