14 Юли, 2024 20:30 7 109 1

Комична ситуацията на Копа Америка

  • копа америка-
  • уругвай-
  • канада-
  • футбол

Мачът беше решен след изпълнение на дузпи, при които по-точни бяха футболистите от Монтевидео

Комична ситуацията на Копа Америка - 1

На комична ситуацията станаха свидетели зрителите на изминалия двубой за трето място на Копа Америка между Уругвай и Канада. Мачът беше решен след изпълнение на дузпи, при които по-точни бяха футболистите от Монтевидео.

Любопитното е, че при изпълнението на ударите от бялата точка стражът на канадците Дейн Сейнт Клеър опита хитрия номер да скрие бутилката с вода на колегата си от Уругвай Серхио Роше. Най-вероятно на нея е пишело кой футболист на “кленовите листа” къде стреля, каквато практика има от доста време насам. Клеър директно хвана и хвърли бутилката зад рекламните пана, но за негово нещастие това беше видяно на мига от съдиите. В тази връзка вратарят получи жълт картон, а бутилката бързо беше върната на Роше.

Този епизод не помогна с нищо на Клеър, защото той не успя да хване нито един изстрел, а двама от съотборниците му пропуснаха, с което канадците загубиха срещата и останаха четвърти.

Yellow card for Canada GK for hiding Uruguay GK's water bottle
byu/xd366 insoccer


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Топ писарче

    6 0 Отговор
    Явно целият национален отбор на Уругвай е от Монтевидео, ако не си от столицата няма как да си национал. Сладурът писал статията явно иска да демонстрира, че знае коя е столицата на Уругвай, а стана за посмешище. Почни да четеш книги и така ще можеш да използваш синонимите от богатия български език, а не се излагай. Уругвай имат и прякор , както и държавата също може да се каже страната на..... Оставям ти го за домашно , малко порови , от полза ще ти е.