15 Юли, 2024 08:00 5 050 4

Алваро Мората: Ако не бяха Андрес Иниеста и Боян Къркич, нямаше да играя на Евро 2024

  • алваро мората-
  • андрес иниеста-
  • боян къркич-
  • евро 2024-
  • футбол

За мен похвалите от съотборниците ми са по-ценни, отколкото ако бях вкарал 20 гола

Алваро Мората: Ако не бяха Андрес Иниеста и Боян Къркич, нямаше да играя на Евро 2024 - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Испания Алваро Мората благодари на сънародниците си, които са вярвали, че националният тим на страната ще спечели Евро 2024. Той също така разкри, че бившите национали Андрес Иниеста и Боян Къркич са били с голяма заслуга той да играе на Европейското първенство в Германия, на което нападателят вдигна рекордния за „Ла Фурия“ четвърти трофей в турнира.

"Изпращам поздрави на съпругата ми, на семейството ми и на Иниеста. Ако не бяха той и Боян, нямаше да играя на Евро 2024. Това са двама човека, на които мога само да им благодаря. Те са преминали през същото като мен и винаги има светлина в края на тунела. За мен похвалите от съотборниците ми са по-ценни, отколкото ако бях вкарал 20 гола. Скъсах си задника от работа на това Европейско първенство. Трябваше да освобождавам пространства и да създавам положения за моите съотборници“, коментира Мората след финала на Евро 2024, който Испания спечели с 2:1 срещу Англия", заяви Мората.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен циониост

    7 25 Отговор
    Добре че бяха негърчетата доплували на сал от Африка, понеже с тоя негодник Мората, Испания никога нямаше да се докопа до отличието.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ник

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен циониост":

    Добре,че има цървули като теб иначе няма да има европейско

    Коментиран от #4

  • 4 Ибн ебн Ал камил

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ник":

    И най вече като теб....човек без собствено мнение