22 Юли, 2024 23:15 1 817 2

Берое Стара Загора стартира първенството с победа над Септември София

  • берое стара загора-
  • победи-
  • септември софия-
  • футбол-
  • efbet лига

Берое победи с 1:0 Септември София

Берое Стара Загора стартира първенството с победа над Септември София - 1
Кадър: Diema Sport

Берое победи с 1:0 Септември София в последния мач за първия кръг на efbet Лига. Така заралии започнаха новия сезон с минимален успех, дошъл след гол на Сантиаго Годой през второто полувреме.

Срещата започна спокойно, като чисти положения липсваха пред двете врати. В 11-ата минута Хуан Пинеда се справи с двама футболисти на Септември по десния фланг и центрира. Подаването му стигна до Алберто Салидо, който стреля с глава, но над вратата.

В 33-ата минута дойде и най-добра възможност за заралии, превърнала се в автогол. Стигна се до разбъркване след корнер пред Шейтанов. Тогава Скуадроне атакува топката, докато стражът на домакините беше излязъл напред. В крайна сметка с топката игра Франк Ландри и тя се озова в собствената му врата. ВАР обаче се намеси и показа, че има засада на Скуадроне, който влияеше на играта, така че попадението бе отменено.

Второто полувреме започна добре за заралии. В 46-ата минута Уерик Каетано опита с трудно изпълнение да затрудни Димитър Шейтанов, но топката прелетя встрани от целта.

В 51-ата минута пък Сантиаго Годой засече центриране отляво и стреля с глава покрай Димитър Шейтанов за 1:0.

Пет минути след това Мартин Христов опита изстрел от сериозна дистанция, като изпълнението му не затрудни Артур Мота.

Може би най-добрата възможност за Септември дойде в 70-ата минута. След отлична комбинация на домакините топката стигна до току-що влезлия Кевин Беманга. Той стреля от границата на наказателното, но стражът на Берое изби с чудесна намеса.

Шест минути след това нов шанс се откри пред Кевин Беманга, който стигна до отбита топка и стреля, но неточно.

До края на мача нямаше други положения и така Берое спечели с минималното 1:0 и си тръгна с трите точки от София.

За новака в елита предстои гостуване на Черно море, докато тимът от Стара Загора ще приеме Локомотив София в следващия кръг.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    5 0 Отговор
    Браво😂
  • 2 За оправия , ама към орисия за живот

    1 0 Отговор
    Когато аз съм играл мач, чувствах се добре !
    Баскетбол също съм играл, ама когато бях малко дете !
    Не се чувствам добре, а кога ще съм добре ?!
    Не е нормално живота ми да продължава да бъде драма !