23 Юли, 2024 07:00 1 685 2

ЦСКА е платил 24 000 лева на Левски за титуляр срещу Лудогорец

  • цска-
  • левски-
  • футбол

Той има 74 мача и 24 попадения за различните гарнитури на "сините"

 ЦСКА е платил 24 000 лева на Левски за титуляр срещу Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА е платил 24 000 лева на Левски през лятото, твърди „Тема Спорт". Сумата е била преведена от Борисовата градина към стадион „Георги Аспарухов“, за да може "армейците" да подпишат професионален договор с халфа Петко Панайотов и да го картотекират за новия сезон в efbet Лига.

Младокът, който на 20 юли навърши 19 години, премина в детско-юношеската школа на ЦСКА в края на 2021 година именно от „Герена“. Той има 74 мача и 24 попадения за различните гарнитури на "сините". Затова и "червените" е трябвало да платят на вечния съперник компенсация за разходите по развитието му в размер на 24 хиляди лева.

Петко Панайотов и съотборниците му от дублиращия състав през миналия сезон – Юлиан Илиев и Лъчезар Иванов, подписаха първи професионални договори с ЦСКА на 13 юли, след като успяха да впечатлят Томислав Стипич по време на летния подготвителен лагер в Банско. Перспективният халф дори започна като титуляр в гостуването на Лудогорец от първия кръг в първенството и остави добри впечатления с представянето си.

Панайотов записа 30 участия за втория състав на ЦСКА в Югозападната Трета лига през изминалата кампания, като помогна на тима да завърши на втора позиция в класирането зад първенеца Миньор (Перник). Полузащитникът дебютира за първия тим пък при гостуването на Локомотив (Пловдив) в последния кръг от плейофите, загубено с 0:1 на „Лаута“. Той може да играе както като опорен халф, така и малко по-високо по терена, както беше срещу Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BBБОС

    4 0 Отговор
    Връзкар от Царско село до ЦСКА
  • 2 Алигатор

    3 0 Отговор
    Куц кон с връзки .