26 Юли, 2024 12:31 1 004 1

Томислав Стипич разочарован от формата на двама играчи

  • томислав стипич-
  • разочарован-
  • играчи-
  • дублиращия отбор-
  • цска-
  • треньорът

Tреньорът обмисля възможността да ги изпрати временно в дублиращия отбор

Томислав Стипич разочарован от формата на двама играчи  - 1
Снимка: БГНЕС

Tреньорът на ЦСКА Томислав Стипич е разочарован от формата на двама от своите играчи и обмисля възможността да ги изпрати временно в дублиращия отбор. Става въпрос за нападателите Марк-Емилио Папазов и Йоан Борносузов, пише gong.bg.

Двамата не се намират в нужната спортна и физическа форма, като не отговарят на изискванията на хърватина, за да носят екипа на първия отбор. Именно поради тази причина той е склонен да ги изпрати в следващите седмици в дублиращия състав на "червните", където да натрупат игрови минути.

Двамата бяха в групата за гостуването на Лудогорец, но в игра се появи само Папазов, който не се включи сполучливо.

Впоследствие младоците бяха командировани във втория тим на ЦСКА за мача с Ловеч, който виолетовите спечелиха с 1:0. Марк-Емилио и Борносузов се появиха в игра след почивката, а първият си изкара два жълти картона в рамките на 20 минути и бе изгонен.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какви

    2 0 Отговор
    Имена. Марк Емилио Папазов,Патрик Габриел Галчев ,найс а?Флоранс на баба си Цвета...