1 Август, 2024 16:28 888 4

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов с призив към феновете на Ботев Пловдив

  • министърът на вътрешните работи-
  • калин стоянов-
  • призова-
  • феновете-
  • ботев пловдив-
  • обществения ред

Стоянов призова футболните фенове, които ще посетят срещата между отборите на Ботев Пловдив и Панатинайкос да се въздържат от действия, нарушаващи обществения ред

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов с призив към феновете на Ботев Пловдив - 1
Снимка: facebook

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов призова футболните фенове, които ще посетят срещата между отборите на Ботев Пловдив и Панатинайкос да се въздържат от действия, нарушаващи обществения ред и от прояви на насилие.

"Призовавам футболните фенове, които днес ще посетят срещата между отборите на Ботев Плд и Панатинайкос да се въздържат от действия, нарушаващи обществения ред и от прояви на насилие!", написа Стоянов в своя фейсбук профил и продължи:

"Шествието на феновете трябва да зарежда с положителни емоции, да сплотява и да приобщава хората към футболната игра. Вандализмът, физическата агресия и ксенофобията не помагат на любимия отбор и отблъскват хората от този спорт.

Полицейските служители са създали необходимата организация за обезпечаване сигурността и обществения ред преди, по време на и след футболната среща. Те без колебание ще изпълнят своите законови правомощия и ще реагират на всяка форма на насилие и вандализъм.

Уважаеми фенове,

бъдете 12-ия играч за Вашия отбор, а не причина за финансови санкции, административни наказания за него, както и повод за груби нарушения на обществения ред!".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    6 0 Отговор
    Калинчо бръмбара към феновете: Отивам на кино, действайте!
  • 2 Георгиев

    8 0 Отговор
    ОПрави пожарите,след това футбола и вече можем да затворим държавата.
  • 3 Българин

    5 0 Отговор
    Пеевската калинка да ходи да си гледа киното, да не се вре в неща, от които милиционерската му тиkва не може да проумее.
  • 4 Български фенове

    4 0 Отговор
    Калине, подай си оставката, бъди мъж