2 Август, 2024 12:49 1 050 4

Мирела Демирева не успя да преодолее квалификациите в скока на височина

  • мирела демирева-
  • не успя-
  • отпадна-
  • скок на височина-
  • норма

Сребърната медалистка от Рио де Жанейро 2016 не успя да скочи 192 сантиметра , а квалификационната норма бе 197 см.

Мирела Демирева не успя да преодолее квалификациите в скока на височина - 1
Снимка: БГНЕС

Мирела Демирева не успя да преодолее квалификациите в скока на височина в третото си и последно участие на олимпийски игри.

Сребърната медалистка от Рио де Жанейро 2016 не успя да скочи 192 сантиметра на "Стад дьо Франс" в Париж. Квалификационната норма беше 197 см., предаде БНР

Преди това 34-годишната Мирела преодоля 183 см от първи опит и 188 см от втори. На 192 см тя беше най-близо до добър опит при първия си скок.

Довечера ще стартира още една българка в лекоатлетическия турнир във френската столица. Габриела Петрова ще скача в квалификациите на троен скок.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 загуби но у нас само тя достигна до

    4 1 Отговор
    олимпиада . извода е нямаме спортисти . медалите са 3 . 40 дисциплини . доста медали . няма да имаме медали златни . напразно ги хвалеха безплатно . заблуди се народа за идващи медали от 3-40 места . мошеничество. старите спортисти и те толкоз можеха . треньорите са слаби . само коментатори и предсказатели са криво-ляво . но пък лъжат . срам .
  • 2 на тази олимпиада

    4 0 Отговор
    много екскурзианти
  • 3 Сватя

    2 1 Отговор
    То беше ясно,но като няма друга.Мъчиха я,мъчиха,и това е.Просто това и е предела.Очакваме резултата на украинката от любопитство дали ще скочи 2.10?Или метъра е бил ала-бала.
  • 4 ХА ХА ХА

    3 0 Отговор
    СТЕФЧЕТО ТЪРГАШКА Е ЗА ПАЗАРА НЕ РЪКОВОДИТЕЛ НА ОК. МОЗЪКА И Е НАЙ МНОГО ДА СКАЧА.