8 Август, 2024 18:19 919 1

ЦСКА 1948 приема кипърския Пафос в мач от 3-и предварителен кръг в Лигата на конференциите

  • цска 1948-
  • пафос-
  • мачът-
  • националния стадион-
  • лигата на конференциите

Мачът е на Националния стадион "Васил Левски" в София и стартира в 20:30 часа

ЦСКА 1948 приема кипърския Пафос в мач от 3-и предварителен кръг в Лигата на конференциите - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА 1948 е домакин на кипърския Пафос в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Мачът на Националния стадион "Васил Левски" в София стартира в 20:30 и ще бъде ръководен от украинеца Денис Шурман.

"Червените" се класираха за тази фаза на състезанието, след като елиминираха черногорския Будучност. В първия двубой на свой терен софиянци надделяха с 1:0, а в ответния сблъсък завършиха 1:1 след продължения. ЦСКА 1948 изигра и два официални мача в българското първенство, завършвайки наравно два пъти - 0:0 срещу Черно море и 2:2 срещу Спартак Варна. Аут поради травма е Симеон Василев.

Кипърците достигнаха до този етап на турнира след отпадане от Лига Европа от Елфсборг и последващо отстраняване на Жалгирис. Срещу шведите "сините" отстъпиха след две поражения - 0:3 и 2:5, а елиминацията на литовците дойде след загуба 1:2 и триумф с 3:0 в реванша. Това е дебютно участие в Европа за носителя на Купата на Кипър.

Билети за срещата се продават в мрежата на Eventim, както и в деня на мача на касите на Националния стадион "Васил Левски". Цената за Сектор "А" и Сектор "Гости" е 20 лева, докато VIP пропускът е на цена 50 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    2 1 Отговор
    Успех ЦСКА