20 Август, 2024 08:18 1 147 4

Преброени ли са дните на Томислав Стипич в ЦСКА ?

  • томислав стипич-
  • заплата-
  • загуби-
  • цска-
  • заместник

Армейците допуснаха 3 загуби в първите си 4 двубоя

Преброени ли са дните на Томислав Стипич в ЦСКА ?  - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич се разписва срещу заплата в размер на 40 000 лева, твърди „Тема Спорт“.

Хърватинът с германски паспорт се присъедини към клуба на 4 юни с договор за 1+1 година. Макар че пристигна у нас като напълно непознат за футболната общественост, 45-годишният специалист прибира една от най-високите заплати в първенството, а ако се случи чудо и остане в ЦСКА за следващия сезон, тя дори ще се увеличи още. Шансът това да се случи обаче се равнява на по-малко от един процент.

"Тема Спорт" твърди още, че в Борисовата градина вече са взели решение, че Стипич ще бъде уволнен, и се работи по намирането на негов заместник. Въпреки че червените директори твърдят друго в опит да окажат подкрепа на треньора и отбора след катастрофалния старт на сезона.

Армейците допуснаха 3 загуби в първите си 4 двубоя, а в мачовете срещу Спартак Вн (0:3) и Славия (0:1) изглеждаха отчайващо. Хърватинът ще получи последен шанс да се докаже в предстоящото гостуване на Арда и евентуално в домакинството на Ботев Пд. Дори и при победи в тези две срещи обаче оставането му в Борисовата градина изобщо не е сигурно.

Очакванията са, че най-късно в паузата за националните отбори в началото на септември в клуба ще има треньорска смяна. Тя обаче би излязла доста солено на ЦСКА. Помощниците на Стипич – Сергей Козанс, Миленко Кумич и Горан Брашнич, взимат по 7000 евро месечно в Борисовата градина. При раздяла с треньорския щаб от Борисовата градина ще трябва да изплатят поне три заплати на хърватския специалист и неговите помощници. Проста сметка показва, че общата компенсация възлиза на над 200 000 лева.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 славист

    2 1 Отговор
    Къде точно в Борисовата градина взимат решенията??
  • 2 Артилерист

    8 0 Отговор
    Сиреч е напълно непознат, тоест анонимник. От смяната на толкова много отбори правя извода, че той е пчеличка, ходи от цвят на цвят, взема каквото му дадат и го гонят. Когато един треньор казва, че "момчетата дават всичко от себе си " при очевидно отчайваща игра, означава, че той се крие зад "момчетата" и проси снизхождение. ЦСКА тичат, ритат топката, но не играят. Ако тоя Бусато нямаше ден Славия щяха да ни разгромят. Спомням си едно време при Паро, когато асовете се отпуснат и го дават имитационно, той веднага пускаше по двама голобради на мястото на звезди, отбора се усещаше, че е прекалил с лигавенето и ела да гледаш какво значи преобразяване и тотално мачкане. Така БЕШЕ...

    Коментиран от #4

  • 3 Левски 1914

    3 3 Отговор
    Ами Томето нали щеше да взе мерки и ги взе от Спартак паднаха с 3 - 0 , а от Славия само 1 - 0.
  • 4 Голобрад

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Артилерист":

    Е той нали пускаше Панайотов, Шопов, Чорбаджийски.